Hoppa till innehåll

Om oss

En vision kring tillgänglighet blev ett framgångsrikt företag

När Trident år 1983 blev svensk generalagent för skjutportsbeslagen Helaform var det starten på en framgångsrik resa.

Trident bild från produktionen

Sedan 1995 har vi tillverkat och sålt ramper för anpassning av bostäder och offentliga fastigheter. Genom åren har vårt erbjudande utökats men visionen är densamma; att erbjuda kvalitetsvaror ur ett brett sortiment.

Tillgänglighet, valfrihet, säkerhet och bekvämlighet är de ledord som driver oss att utvecklas, alltid i nära samarbete med våra kunder. Fler och fler upptäcker fördelarna med våra produkter och vår försäljning ökar.

Ett brett sortiment för ökad tillgänglighet i samhället.

På Trident har vi många års erfarenhet av att producera och förmedla produkter som ger ökad tillgänglighet i samhället. Exempel på produkter är ramper, hissar, cyklar och badrumsinredningar. Vi har producerat miljövänliga produkter i tjugo år. Våra kunder finns framförallt inom byggbranschen, kommuner och landsting.

Byggentreprenörer, arkitekter, bostadsanpassare, sjukgymnaster, föreskrivare och grossister vänder sig till oss för rådgivning och beställning. Via vårt lager och huvudkontor i Ängelholm kan vi leverera med kort varsel, oftast inom en vecka för flertalet produktgrupper. Vi har även lokala säljkontor i Stockholm och Karlstad.

Vår maskinpark med bl a rörlaser samt svetsrobotar gör att vi kan hålla en effektiv produktion. Sverige är en stor och viktig marknad för oss. Vår export ökar varje år och vi levererar till ett flertal europeiska länder. Exporten går framförallt till Finland, Norge, Danmark, England, Frankrike och Beneluxländerna.

Vår målsättning är att ha de bästa produkterna på marknaden inom våra produktområden.


MedCap

Trident ingår i MedCap gruppen.
MedCap förvärvar och utvecklar lönsamma, marknadsledande nischbolag inom Life Science i Europa, med potential att växa internationellt. Verksamheten bedrivs inom två områden: Medicinteknik och Specialistläkemedel. medcap.se