Anna Holmlund om sin nya cykel Cortes

Vi fick en så fin hälsning skickad till oss från Anna Holmlund!

”Längtan efter en egen cykel
Först vill jag tack Trident som har gjort det möjligt för mig att äntligen cykla själv. I somras fick jag testa en egen specialbyggd cykel och det var så skönt att vara själv. Innan jag hade en egen cykel använde jag en parcykel, då man är 2 personer som sitter bredvid varandra och trampar. Jag fick då cykla med bla min mamma. Vi cyklade överallt och rätt långt, 200 mil.

Anna Holmlund på sin cykel Cortes från TridentVarför jag vill cykla på en ”riktig” cykel? För att då kan man styra själv och bestämma vart man vill åka, vilket är skönt! När man cyklar på en parcykel måste man ju alltid anpassa sig efter någon annan, vilket är lite segt. Jag vill kunna säga att jag har cyklat ute i 2 mil själv, inte att jag och mamma har cyklat ute i två mil. Med egen cykel känner jag mig mer självständig och glad. När man har en hjärnskada så är det små saker som kan bli stora för mig. Typ att cykla eller köra bil. Sådant som ni tycker är självklara, att gå ut och cykla eller bara ta bilen ner på stan. Men har man en jäkla hjärnskada så är många saker svåra.

Till sommaren har jag ett mål att lära mig nya saker, bl.a att inte köra för fort. Jag gillar ju att åka fort så det är en svår utmaning för mig. Jag längtar till sommaren, för att få min nya Trident cykel. Nya mil blir det.”

Skriven av Anna Holmlund

Annas hemsida: annaholmlund.se
Cykelmodellen Anna kör heter Cortes