Fokus Hjälpmedel – Luleå

Trident ställer ut på Fokus Hjälpmedel i Luleå, i vår monter visar vi parcykeln Pegasus och rullstolscykeln Duet. Hoppas vi ses!

10-11 mars intar Fokus Hjälpmedel Luleå Energi Arena, fokus ligger på fortbildning, inspiration och utveckling. Aktuella seminarier kommer att varvas med relevanta workshops och i leverantörsutställningen får ni kvalificerade möten med innovatörer, leverantörer och tillverkare inom hjälpmedelssektorn.

Besök vår mässmonter och se våra produkter:
Pegasus parcykel är en cykel för två som ger aktivitet, träning och samvaro under trevliga former. En av cykelns viktigaste funktioner är att pedalrörelserna kan kopplas enligt tre olika val.

Rullstolscykeln Duet är en praktisk kombination av cykel och rullstol. När man kommer fram till destinationen, kopplar man med ett handgrepp loss rullstolen så att den blir en lös manuell rullstol. Ett praktiskt alternativ till bilen vid kortare turer till exempelvis affären.

Anmäl dig kostnadsfritt till mässan